Hvilken type kranemballasje passer for deg

10. august 2023

Kranemballasje er en viktig komponent i ulike bransjer der tunge løft og transport er involvert. Det sikrer sikkerhet og sikkerhet for varer mens de flyttes fra et sted til et annet. Det finnes forskjellige typer kranemballasje tilgjengelig på markedet, hver med sine egne funksjoner, fordeler og passende bransjer og bruksområder.

Treboksemballasje

Treboksemballasje, med trekasser foret med vanntett materiale, med passende tørkemiddel inne i kassene. Treboksemballasje er en ofte brukt form for kranemballasje. Dens robuste konstruksjon og naturlige støtdempende egenskaper gjør den svært egnet for en rekke varer. Noen av hovedfunksjonene og fordelene med treboksemballasje inkluderer:

  • Tykke trepaneler og hjørner gir utmerket beskyttelse mot slag og fall.
  • Naturlige dempende egenskaper gir økt sikkerhet for ømfintlige gjenstander.
  • Egnet for elektriske komponenter, drev, traller, taljer og tilbehør og andre sensitive varer.
  • Gir effektiv isolasjon mot fuktighet, fuktighet og temperaturvariasjoner.

Treboksemballasje

Ett sett 50T krokgruppe levert til Nigeria

Trekasser er delt inn i vanlige trekasser, glidende trekasser og trebokser med ramme:

Vanlige trebokser:

Trebokser med innvendige mål på lengde, bredde og høyde under 2600mm og innhold under 200kg. Egnet for produkter med beskyttelseskrav som regn, fuktighet, rust, støt og så videre.

Vanlige trekasser

Skyve trebokser:

Egnet for å skyve trekasser hvis innhold er mindre enn 1500 kg i masse. Brukes hovedsakelig til innhold som skal være vanntett og fuktsikkert, eller for å hindre at innholdet faller av.

Skyvbare trekasser

Trebokser med ramme:

1. Store produkter med en masse på 500 kg eller mer og med beskyttelseskrav som regn, fuktighet, rust og støtmotstand.

2. Store produkter med en masse på 500 kg eller mer, som ikke krever beskyttelse mot regn, fuktighet, rust, vibrasjoner osv., eller bare krever delvis beskyttelse.

Ramme trebokser

Pakkepakke

Pakk inn gjenstanden med et lag med fargerik stripete tøy, bind den deretter med pakketape, og fest svillen under gjenstanden. Når elektriske komponenter og drivenheter er festet til artiklene, pakk dem inn med to lag polyetylenfilm og legg dem i det tilsvarende tørkemiddelet. Denne typen kranemballasje tilbyr bekvemmelighet og fleksibilitet, spesielt for mindre eller uregelmessig formede gjenstander. Nøkkelfunksjoner og fordeler med pakkeemballasje inkluderer:

  • Tillater effektiv pakking og håndtering av løse eller uregelmessig formede gjenstander.
  • Minimerer risikoen for tap eller feilplassering under transport.
  • Egnet for pakking av hoveddragere, endedragere, rekkverk, stiger og andre konstruksjonskomponenter, etc.
  • Gjør det enkelt å identifisere og spore medfølgende varer.

Pakkepakke

6 LH levert til Egypt

Iron Box Emballasje

Pakket i stålbokser sveiset med stålplater, vinkler og kanaler, støttet av sveisede kanaler i bunnen av boksene. Jernboksemballasje er et robust og kraftig alternativ for kranemballasje. Den tilbyr eksepsjonell styrke og sikkerhet, noe som gjør den egnet for store og verdifulle varer. Noen bemerkelsesverdige funksjoner og fordeler med jernboksemballasje inkluderer:

  • Konstruert av slitesterke metallmaterialer som gir maksimal beskyttelse mot ytre krefter.
  • Egnet for elektriske komponenter, drev, traller, taljer og tilbehør og andre sensitive varer.
  • Motstandsdyktig mot brann, vann og skadedyr, og sikrer integriteten til de emballerte produktene.
  • Tilgjengelig i forskjellige størrelser og konfigurasjoner for å møte spesifikke emballasjekrav.

Delvis emballasje

Delemballasje gir dekning og beskyttelse til spesifikke deler eller komponenter av et produkt. Det er spesielt nyttig når visse deler av en større gjenstand må transporteres eller lagres separat. Delemballasje sikrer at disse komponentene forblir intakte og uskadet under prosessen. Nøkkelfunksjonene til delvis emballasje inkluderer:

  • Egnet for produkter med spesiell beskyttende emballasje i bar og åpen emballasje, slik som innløps- og utløpsenden på store hastighetsdempere.
  • Økende effektivitet, redusert risiko for skader og enkel håndtering under lasting og lossing.
  • Ved å pakke kun de nødvendige delene, bidrar det til å spare plass og optimalisere logistikken.
  • Tilpasset design for å passe spesifikke komponenter, slitesterke materialer for å motstå ytre krefter, og sikre lukkinger for å forhindre bevegelse eller skade.

Naken emballasje

Nakenemballasje er en type kranemballasje som gir minimal dekning og beskyttelse. Den brukes vanligvis til varer som allerede er solide og tåler ytre faktorer uten behov for ekstra emballasje. Hovedtrekket til naken emballasje inkluderer:

  • Kostnadsbesparelser, redusert avfall og raskere laste- og lossetider.
  • Enkel visuell inspeksjon av varene, som sikrer at eventuelle feil eller skader umiddelbart gjenkjennes og rettes.
  • Egnet for utstyr brukt i friluft, kranbroer, store takstoler, støpegods, sveiser og andre produkter uten krav til beskyttelse.

Naken emballasje

Brokraner levert til Bangladesh

Kranemballasje, dets utvalg av alternativer, for eksempel treboksemballasje, buntemballasje, jernboksemballasje, delvis emballasje, naken emballasje. Blant dem er trebokspakking, buntpakking og nakenpakking de mest brukte pakkemetodene. Trebokspakning egnet for elektriske komponenter, stasjoner, traller, taljer og tilbehør og andre sensitive varer. Buntpakning egnet for pakking av hoveddragere, endedragere, rekkverk, stiger og andre konstruksjonskomponenter etc. Nakenemballasje egnet for utstyr brukt i friluft, kranbruer, store fagverk, støpegods, sveiser og andre produkter uten krav til beskyttelse.

Henan Dafang Heavy Machinery Co., Ltd. er en kranprodusent med perfekt testutstyr og avansert produksjonsutstyr samt et profesjonelt teknisk forsknings- og utviklingsteam. Produksjonslisensen har dekket alle typer kraner, inkludert portalkran, semi portalkran, traverskran, svingkran, elektriske taljer, støpekran, ingeniørkran og bjelkekaster etc. Hvis du har spørsmål eller behov om kraner og krandeler, værsåsnill kontakt oss!

Send din forespørsel

  • E-post: sales@hndfcrane.com
  • Telefon: +86-182 3738 3867

  • Hva skjer: +86-191 3738 6654
  • Tlf.: +86-373-581 8299
  • Faks: +86-373-215 7000
  • Skype: dafang2012

  • Legg til: Changnao industridistrikt, Xinxiang City, Henan-provinsen, Kina
Klikk eller dra filer til dette området for å laste opp. Du kan laste opp opptil 5-filer.